Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Kreativna šetnica - obavijest

04-09-2015

Kreativna šetnica - obavijestObavještavamo Vas da se manifestacija KREATIVNA ŠETNICA koja se trebala održati ovog vikenda, 5. i 6. rujna neće održati zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Kostrenska đirada 2015.

01-09-2015

Kostrenska đirada 2015.U organizaciji ekološke udruge Ekoregija Kostrena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, u Kostreni će se po drugi puta održati manifestacija KOSTRENSKA ĐIRADA.

Održan koncert “Domaći kanat”

25-08-2015

Održan koncert “Domaći kanat”21. kolovoza, u organizaciji udruge Bratovština sv. Nikole u Kostreni sv. Barbara održao se koncert pod nazivom „Domaći kanat“. Tako je u Narodnoj čitaonici sv. Barbara u Kostreni nastupio Joso Butorac uz pratnju Papić i Žmak.

Joso Butorac na Trgu Svete Barbare

20-08-2015

Joso Butorac na Trgu Svete BarbareU petak 21. kolovoza 2015. godine sa početkom u 20:30 sati na Trgu Svete Barbare u Kostreni održati će se koncert Jose Butorca i pratnje (Papić i Žmak) pod nazivom “Domaći kanat”.

Nastup klape ''Kamik'' u konobi ''More''

13-08-2015

Nastup klape ''Kamik'' u konobi ''More''Obavještavamo Vas da će se u subotu, 15.8.2015. godine sa početkom u 20:00 sati na terasi konobe “More” održati koncert KLAPE KAMIK.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ