Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Koncert komornog zbora “Val” i gostiju iz Austrije

21-05-2015

Koncert komornog zbora “Val” i gostiju iz AustrijeU subotu, 23. svibnja 2015. u 19,30 sati u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija prijateljski koncert održati će Riječki komorni zbor „Val“ iz Rijeke i njihovi gosti iz Austrije, mješoviti pjevački zbor „Gesangsverein St. Marein i. M. 1925“.

KREATIVNO STVARALAŠTVO DJECE

20-05-2015

KREATIVNO STVARALAŠTVO DJECELikovna udruga „Veli pinel“ Vas poziva na „Kreativno stvaralaštvo djece“ i likovno izražavanje u svim oblicima koje će se održati u subotu, 23.5.2015.g. na Trgu Svete Barbare u Kostreni.

Kvarnerski festival mora i pomorske tradicije – FIUMARE 2015

18-05-2015

Kvarnerski festival mora i pomorske tradicije – FIUMARE 2015Kvarnerski festival mora i pomorske tradicije – FIUMARE 2015 kreira događanja zasnovana na maritimnoj baštini koji će u predsezoni privući turiste na višednevni boravak u Rijeku i na Kvarner. Promocija Rijeke i Kvarnera kroz prezentaciju i valorizaciju baštinskih potencijala u području pomorstva, ribarstva i tradicijske brodogradnje organizacijom čitavog niza atraktivnih događanja, ali i prezentacije Kvarnerskih destinacija s njihovim specifičnim eko-etno proizvodima. Edukacija svih dionika destinacije o povijesno-kulturnom naslijeđu Rijeke i Kvarnera te edukacija u području maritimne baštine najmlađih sugrađana. Osim cilja očuvanje i revitalizacija maritimne baštine ima za cilj i jačanje potencijala kulturnog turizma u Rijeci/Kvarneru. U sklopu Sajma autohtonih proizvoda Kvarnera, na manifestaciji će se predstaviti i umjetnici iz Kostrene.

TZO KOSTRENA PREDSTAVILA SE NA KVARNERFESTU

17-05-2015

TZO KOSTRENA PREDSTAVILA SE NA KVARNERFESTUNa danu posvećenom prezentaciji općina i gradova riječkog prstena, Turistička zajednica općine Kostrena predstavila je posjetiteljima nove promidžbene materijale i bogat program događanja za predstojeće ljeto, a uvod u ljetna događanja bit će manifestacija prigodnog naziva - Dobrodošlica ljetu!

KOSTRENA NA KVARNERFESTU

14-05-2015

KOSTRENA NA KVARNERFESTUU sklopu manifestacije Kvarnerfest koja se temelji na konceptima poznatih festivala poput Oktoberfesta u Münchenu ili Rujanfesta u Zagrebu, Rijeka je dobila svoj festival na kojem će se u subotu 16. svibnja predstaviti i Turistička zajednica općine Kostrena.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ
cheap raybans air max pas cher air max günstig http://www.carjoy.nl/gabberwear-air-max.asp