Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

DJEČJA REDUTA – 25.1.2015.

28-01-2015

DJEČJA REDUTA – 25.1.2015.U nedjelju, 25.1.2015. u 15:00 u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija održala se Dječja maškarana reduta. Smijeha i veselja nije nedostajalo jer je male maškarice zabavljala grupa "Venus", animirala ih je Karmelino Klaunica, a Špažićari su ih počastili sokom, krafnama i grickalicama.

MAŠKARANI TANCI - 24.1.2015.

27-01-2015

MAŠKARANI TANCI - 24.1.2015.Iza nas je još jedan veseli maškarani vikend. Protekle subote odlično smo se zabavili uz grupu "Venus", a u goste nam je došla grupa "Lako ćemo" iz Rijeke. Upečatljiva je bila maska dijela članova KG "Špažićari" koji su se umaskirali u klaunove i dobili nagradu za najbolju grupnu masku.

MAŠKARANI TANCI - 17.1.2015.

20-01-2015

MAŠKARANI TANCI - 17.1.2015.Iza nas je još jedan ludi maškarani vikend u Kostreni. I ove subote vesele i mnogobrojne maškare ispunile su dvoranu Narodne čitaonice Kostrena Sv. Lucija, a među njima su bile gostujuće grupe "Veseli oldtimeri", "Čiket" Rijeka i maškarana grupa u maski Playboy zečice i zečevi. Maškarane tance posjetio je i meštar Toni sa još uvijek aktualnom kraljicom Vedranom Šegulja. Nagrada za najbolju grupnu masku otišla je u ruke grupe "Veseli oldtimeri" koji su sa svojom maskom paunova zasluženo dobili tortu slastičarnice "Snjeguljica". Inače, sa ovom maskom grupa će nastupati i na Riječkom karnevalu.

Škola nordijskog hodanja

16-01-2015

Škola nordijskog hodanjaU organizaciji udruge "Eko Kvarner - Ogranak Kostrena" i Kluba nordijskog hodanja "ZonaSrca" iz Zagreba, a uz podršku Općine Kostrena održava se još jedna besplatna škola nordijskog hodanja.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ