Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

JESEN U KOSTRENI - predstava “KAKO UBITI SUPRUGU/SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO”

12-10-2015

JESEN U KOSTRENI - predstava “KAKO UBITI SUPRUGU/SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO”U srijedu, 14.10.2015. u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija s početkom u 20:00 sati u sklopu manifestacije "JESEN U KOSTRENI" odigrati će se predstava „Kako ubiti suprugu/supruga bez suvišnih zašto“ Kazališta JAK iz Malog Lošinja.

Početni tečaj umjetničke keramike

12-10-2015

Početni tečaj umjetničke keramikeUdruga za kreativno stvaralaštvo „Vali“ iz Kostrene poziva sve zainteresirane da dođu i pridruže se POČETNOM TEČAJU UMJETNIČKE KERAMIKE.

Odbojkaška utakmica 1. A hrvatske odbojkaške lige

09-10-2015

Odbojkaška utakmica 1. A hrvatske odbojkaške ligeObavještavamo Vas da će se u subotu, 10.10.2015. s početkom u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Kostrena održati 1. odbojkaška utakmica 1. A hrvatske odbojkaške lige u natjecateljskoj sezoni 2015./2016. između OK "Kostrena" i ŽOK "Drenova".

JESEN U KOSTRENI 2015. - 6.10.2015. "Shirley Valentine" umjesto predstave "Mobitel"

05-10-2015

JESEN U KOSTRENI 2015. - 6.10.2015. Obavještavamo Vas da se predstava „Mobitel" koja se trebala odigrati u utorak 6.10.2015. u sklopu manifestacije „Jesen u Kostreni“ neće održati zbog bolesti glumca. Umjesto ove predstave, u isto vrijeme i na istom mjestu odigrati će se predstava Kazališta Lectirum „Shirley Valentine“.

JESEN U KOSTRENI - predstava „MOBITEL"

04-10-2015

JESEN U KOSTRENI - predstava „MOBITELPozivamo Vas na predstavu „Mobitel“ koja će se odigrati u utorak 6.10.2015. u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija s početkom u 20:00 sati u sklopu manifestacije "JESEN U KOSTRENI".

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ