Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Završnica maškaranih događanja u Kostreni

09-02-2016

Završnica maškaranih događanja u KostreniSpaljivanjem mesopusta Mićela završavaju ovogodišnja maškarana događanja u Kostreni.

Maškarani tanci uz grupu Venus

04-02-2016

Maškarani tanci uz grupu VenusBliži nam se posljednja maškarana subota. Pozivamo Vas da ju provedete u Kostreni - zabava i odličan provod su zagarantirani!

Maškare va Kostrene uz grupu VENUS

02-02-2016

Maškare va Kostrene uz grupu VENUSI pretposljednje subote ovogodišnjeg karnevala, maškarani tanci u organizaciji Karnevalske grupe Špažičari, napunili su dvoranu Narodne čitaonice Sveta Lucija u Kostreni.

Maškarani tanci uz grupu Venus

28-01-2016

Maškarani tanci uz grupu VenusPozivamo Vas da i ovu subotu dođete na Maškare va Kostrene! U subotu, 30. siječnja 2016.g. od 21:30 do 04:00 sata u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji održat će se još jedni MAŠKARANI TANCI UZ GRUPU VENUS.

Maškarani rally, tanci, dječja reduta…

26-01-2016

Maškarani rally, tanci, dječja reduta…Iza nas je bogat maškarani vikend u Kostreni. KG Špažićari i njihova predstavnica Barbara Glažar sudjelovali su na Izboru za kraljicu Riječkog karnevala, Kostrenom je prošao najluđi maškarani rally Pariz-Bakar na kojem su sudjelovale i tri ekipe iz Kostrene. Navečer su u Čitaoni održani tanci, te je još jednom dvorana bila prepuna, a atmosfera - kao i uvijek - odlična. U nedjelju su na svoje došli oni najmlađi koji su uživali na Dječjoj reduti uz grupu Venus i animatora klauna Cin-Cina.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ