Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Zabrana izvođenja građevinskih radova u sezoni

05-07-2015

Zabrana izvođenja građevinskih radova u sezoniOd 1. siječnja 2015. godine na snagu je stupila Odluka o zabrani ili ograničenju izvođenja građevinskih radova na području Općine Kostrena.

Kreativna šetnica - 4. i 5.7.2015.

03-07-2015

Kreativna šetnica - 4. i 5.7.2015.Pozivamo Vas na KREATIVNU ŠETNICU koja će se održati ovog vikenda, u subotu 4. srpnja i nedjelju 5. srpnja 2015. od 19:00 do 21:00 sati na obalnom putu u Kostreni.

Izbor najljepše okućnice

01-07-2015

Izbor najljepše okućniceTuristička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku - volim Kostrenu" i akcije "Plavi cvijet" u četvrtak, 2.7.2015. godine u 20:30 sati na terasi Narodne čitaonice Kostrena Sv. Lucija organizira dodjelu nagrada za najljepšu okućnicu i balkon u 2015. godini.

PLAŽA ZA PSE U KOSTRENI

29-06-2015

PLAŽA ZA PSE U KOSTRENIKostrenski obalni pojas postao je bogatiji za još jedan turistički sadržaj. Plaža Mikulova kava uskoro će postati će omiljeno odredište kupača sa kućnim ljubimcima.

Monodramom "Kurva" završena je manifestacija "Dobrodošlica ljetu"

27-06-2015

Monodramom U petak, 26. lipnja 2015. monodramom "Kurva" na prepunom Trgu Svete Barbare u Kostreni završena je manifestacija "Dobrodošlica ljetu".

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ