Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Kostrenska noć 22.7.2016.

19-07-2016

Kostrenska noć 22.7.2016.I ovoga ljeta sprema se vesela noć u Kostreni! Pozivamo vas da nam se pridružite u petak 22.7.2016. na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena!

Ribarska fešta u Beach baru Li-La

14-07-2016

Ribarska fešta u Beach baru Li-LaU petak, 15. srpnja 2016.g. od 16:00 sati u Beach baru Li-La u Kostreni (vaterpolo igralište) održati će se ribarska fešta. Posjetitelje će zabavljati Kantridersi, a organizatori najavljuju odličnu atmosferu, pića po promo cijenama i dobru hranu.

Koncert klape Kamik i gostiju

14-07-2016

Koncert klape Kamik i gostijuPozivamo Vas na cjelovečernji koncert klape Kamik koji će se održati u subotu 16. srpnja na terasi Narodne čitaonice Sv. Lucija u Kostreni. Uz Kamik, nastupaju i gostujuće klape Nokturno i Kamelija (ž). Koncert počinje u 21:00 h, a ulaz je slobodan.

Stand up komedija Vic naš svagdašnji, EDO VUJIĆ

09-07-2016

Stand up komedija Vic naš svagdašnji, EDO VUJIĆ08. srpnja 2016. održan je stand up nastup legendarnog komičara Ede Vujića "Vic naš svagdašnji" na Trgu Sv. Barbare.

Stand up komedija "Vic naš svagdašnji"

06-07-2016

Stand up komedija Pozivamo Vas na stand up komediju Ede Vujića “Vic naš svagdašnji” koja će se održati u petak, 8. srpnja 2016. godine s početkom u 21:00 sat na Trgu sv. Barbare u Kostreni.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ