Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

DANI OPĆINE KOSTRENA 2015.

24-11-2015

DANI OPĆINE KOSTRENA 2015.Obavještavamo Vas da u petak, 27. studenog 2015.g. započinju događanja kojima će se obilježiti DANI OPĆINE KOSTRENA 2015.

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

23-11-2015

Koncert Tomislava Bralića i klape IntradeObavještavamo Vas da će se u petak, 27. studenog 2015. u 20:00 sati u Sportskoj dvorani Kostrena održati koncert Tomislava Bralića i klape INTRADE.

Odbojkaška utakmica 1.A hrvatske odbojkaške lige

19-11-2015

Odbojkaška utakmica 1.A hrvatske odbojkaške ligePozivamo Vas na odbojkašku utakmicu 1. A hrvatske odbojkaške lige koja će se odigrati u Sportskoj dvorani Kostrena u subotu, 21.11.2015. s početkom u 17:00 sati, između ekipa OK "Kostrena" i OK "Zadar".

Dani Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“

17-11-2015

Dani Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“Danas, u utorak, 17. studenog 2015. g. u 17:00 sati u Dječjem vrtiću „Zlatna ribica“ održati će se niz KREATIVNIH RADIONICA djece i roditelja uz degustaciju voćnih čajeva i slastica od jesenjih plodova.

Odbojkaška utakmica 1.A hrvatske odbojkaške lige

13-11-2015

Odbojkaška utakmica 1.A hrvatske odbojkaške ligePozivamo Vas na odbojkašku utakmicu 1. A hrvatske odbojkaške lige koja će se odigrati u Sportskoj dvorani u Kostreni u subotu, 14.11.2015., s početkom u 18:00 sati između ekipa OK "Kostrena" i OK "Đakovo".

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ