Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Kostrenski krotitelji u međunarodnoj karnevalskoj povorci

20-02-2015

Kostrenski krotitelji u međunarodnoj karnevalskoj povorciMeđu morem šarenih maski koje su u nedjelju 15. veljače riječku žilu kucavicu ispunile glazbom, plesom i radošću našli su se i kostrenski krotitelji lavova. Kostrenska karnevalska skupina Špažićari i ove je godine sudjelovala u tradicionalnoj međunarodnoj povorci Riječkog karnevala koja je obilježila završetak kvarnerskog petog godišnjeg doba.

"MEDNI POLJUBAC" KOSTRENA 13.02.2015.

10-02-2015

U petak 13.02.2015. godine u Narodnoj Čitaonici u Kostreni s početkom u 11:00 sati, održava se manifestacija „Medni poljubac“. Navedena manifestacija održava se u organizaciji ekoloških udruga Ekoregije Kostrena i udruge Biopčela. Na samom otvaranju biti će oko 40tak uzoraka meda iz PGŽa, stoga će posjetitelji moći degustirati med uz stručnu edukaciju.

MAŠKARANI RALLY PARIZ BAKAR I TANCI 31.01.2015.

04-02-2015

MAŠKARANI RALLY PARIZ BAKAR I TANCI 31.01.2015.Protekle subote, 31. siječnja 2015. u Kostreni je bilo vrlo živo i veselo. U jutarnjim satima, kroz Kostrenu je prošao najluđi maškarani rally Pariz Bakar. Nakon starta na Krimeji, 30-ak maškaranih vozila spustilo se na parkiralište iznad plaže Nova voda gdje je odvožen prvi ispit spretnosti. Originalnih maski nije nedostajalo, a žiri koji je morao izabrati najbolju masku nije imao lak zadatak. Kolonu maškaranog rallyja dočekali su brojni posjetitelji i KG Špažićari koji su i suorganizatori ove vesele manifestacije. Nakon Kostrene, vozači su se uputili prema Bakru, gdje je vožen drugi ispit spretnosti.

DJEČJA REDUTA – 25.1.2015.

28-01-2015

DJEČJA REDUTA – 25.1.2015.U nedjelju, 25.1.2015. u 15:00 u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija održala se Dječja maškarana reduta. Smijeha i veselja nije nedostajalo jer je male maškarice zabavljala grupa "Venus", animirala ih je Karmelino Klaunica, a Špažićari su ih počastili sokom, krafnama i grickalicama.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ