Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

SADNJA 1.000 SADNICA LAVANDE

27-03-2015

SADNJA 1.000 SADNICA LAVANDEU subotu, 28.3.2015. s početkom u 9:30 sati udruga "Ekoregija Kostrena" organizirat će sadnju 1.000 sadnica lavande i 200 sadnica ružmarina u budućem ekološkom parku "Rasadnik" u Kostreni.

SAJAM CVIJEĆA 27. i 28.3.2015.

20-03-2015

SAJAM CVIJEĆA 27. i 28.3.2015.Turistička zajednica općine Kostrena u suradnji sa Udrugom cvjećara Ludbreg i Narodnom čitaonicom Kostrena Sv. Lucija organizira dvodnevni SAJAM CVIJEĆA.

PROLJEĆE U KOSTRENI 2015.

17-03-2015

PROLJEĆE U KOSTRENI 2015.Započinje još jedno "Proljeće u Kostreni". Kulturna manifestacija namijenjena djeci i svima onima koji se tako osjećaju započinje 20. ožujka i trajati će sve do 27. ožujka 2015. g. Sva događanja održati će se u Narodnoj čitaonici Kostrena sv. Lucija s početkom u 10:30 sati.

KREATIVNA ŠETNICA KOSTRENA

06-03-2015

KREATIVNA ŠETNICA KOSTRENAKreativna šetnica se zbog loših vremenskih prilika neće održati ovaj vikend, nego u travnju. I dalje pozivamo sve zainteresirane umjetnike da se prijave:

Telefon: 051 289 207
E-mail: tzo-kostrena@ri.t-com.hr

NOVO LICE KOSTRENE

05-03-2015

NOVO LICE KOSTRENEU ponedjeljak, 2. ožujka 2015.g. u Narodnoj čitaonici Kostrena predstavljena je nova vizija Kostrene. Stručni tim se u izradi elaborata fokusirao na uređenje javnog prostora - parkova, dječjih igrališta, sportskih terena, rekreacijskih površina te uređenje prometnica, odnosno obilježavanje biciklističkih i staza za trčanje, a predložena je i djelomična izmjena regulacije prometa te rekonstrukcija dijela postojeće prometne mreže.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ