Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

MAŠKARANI TANCI - 17.1.2015.

20-01-2015

MAŠKARANI TANCI - 17.1.2015.Iza nas je još jedan ludi maškarani vikend u Kostreni. I ove subote vesele i mnogobrojne maškare ispunile su dvoranu Narodne čitaonice Kostrena Sv. Lucija, a među njima su bile gostujuće grupe "Veseli oldtimeri", "Čiket" Rijeka i maškarana grupa u maski Playboy zečice i zečevi. Maškarane tance posjetio je i meštar Toni sa još uvijek aktualnom kraljicom Vedranom Šegulja. Nagrada za najbolju grupnu masku otišla je u ruke grupe "Veseli oldtimeri" koji su sa svojom maskom paunova zasluženo dobili tortu slastičarnice "Snjeguljica". Inače, sa ovom maskom grupa će nastupati i na Riječkom karnevalu.

Škola nordijskog hodanja

16-01-2015

Škola nordijskog hodanjaU organizaciji udruge "Eko Kvarner - Ogranak Kostrena" i Kluba nordijskog hodanja "ZonaSrca" iz Zagreba, a uz podršku Općine Kostrena održava se još jedna besplatna škola nordijskog hodanja.

PRVI MAŠKARANI TANCI - 10.01.2015.

14-01-2015

PRVI MAŠKARANI TANCI - 10.01.2015.Prvi ovogodišnji maškarani tanci poslužili su kao generalna proba i zagrijavanje za maškarani urnebes koji čeka Kostrenu. Za dobru glazbu i zabavu pobrinula se grupa Venus.

MAŠKARE PREUZELE VLAST U KOSTRENI

13-01-2015

MAŠKARE PREUZELE VLAST U KOSTRENIU srijedu, 7. siječnja 2015. započelo je maškarano ludilo u Kostreni. Podizanjem pusta "Mićela" označen je početak vladavine maškara. Načelnica Mirela Marunić ključeve je predala kostrenskim Špažićarima.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ