Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Natječaj za najljepšu okućnicu 2016.

23-05-2016

Natječaj za najljepšu okućnicu 2016.Podsjećamo da je u tijeku Natječaj za najljepšu okućnicu Kostrene. Turistička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku, volim Kostrenu", akcija "Plavi cvijet" i ove godine organizira izbor najljepše okućnice, balkona, najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta, te najuređenije javne površine.

4. biciklijada Bakar Bike

21-05-2016

4. biciklijada Bakar BikeNa blagdan Tijelova, u četvrtak, 26. svibnja 2016. održat će se četvrto izdanje biciklijade Bakar Bike koja će ove godine proći i kostrenskim biciklističkim stazama.

Izvješće sa Međuopćinskog natjecanja u sportskom ribolovu na moru

17-05-2016

Izvješće sa Međuopćinskog natjecanja u sportskom ribolovu na moruProtekli vikend 14. i 15. svibnja 2016. usprkos lošem vremenu i kiši, ŠRD Kostrena uz pomoć Sportske udruge Stara Voda organizirala je Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu na moru.

Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu na moru

13-05-2016

Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu na moruOve godine Športsko ribolovno društvo Kostrena uz pomoć Sportske udruge Stara Voda organizira Međuopćinsko natjecanje u sportskom ribolovu na moru. Natjecati će se sedam klubova iz riječke regije, a to su: ŠRD Kantrida, ŠRD 3. Maj, ŠRD Viktor Lenac, R.Š.K. Jastog Šmrika, ŠRD Ina, ŠR Luben, ŠRD Kostrena.

Odgoda javnozdravstvene akcije Hodanjem do zdravlja

10-05-2016

Odgoda javnozdravstvene akcije Hodanjem do zdravljaObavještavamo Vas da se radi loše prognoze odgađa javnozdravstvena akcija Hodanjem do zdravlja, koja se trebala održati 14.5.2016.god. na Kostrenskoj šetnici. O novom terminu ćemo vas na vrijeme obavijestiti!

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ