Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

NOVO LICE KOSTRENE

05-03-2015

NOVO LICE KOSTRENEU ponedjeljak, 2. ožujka 2015.g. u Narodnoj čitaonici Kostrena predstavljena je nova vizija Kostrene. Stručni tim se u izradi elaborata fokusirao na uređenje javnog prostora - parkova, dječjih igrališta, sportskih terena, rekreacijskih površina te uređenje prometnica, odnosno obilježavanje biciklističkih i staza za trčanje, a predložena je i djelomična izmjena regulacije prometa te rekonstrukcija dijela postojeće prometne mreže.

"KREATIVNA ŠETNICA" KOSTRENA

27-02-2015

Pozivamo sve umjetnike i kreativce da se prijave za sudjelovanje na "Kreativnoj šetnici" 07. i 08.03.2015. "Kreativna šetnica" održava se svakog prvog vikenda u mjesecu, u razdoblju od ožujka do listopada. Sudjelovanje je besplatno, dakle nema kotizacije, a jedini je uvjet da je umjetnik član neke udruge ili da ima registriranu djelatnost.

Kostrenski krotitelji u međunarodnoj karnevalskoj povorci

20-02-2015

Kostrenski krotitelji u međunarodnoj karnevalskoj povorciMeđu morem šarenih maski koje su u nedjelju 15. veljače riječku žilu kucavicu ispunile glazbom, plesom i radošću našli su se i kostrenski krotitelji lavova. Kostrenska karnevalska skupina Špažićari i ove je godine sudjelovala u tradicionalnoj međunarodnoj povorci Riječkog karnevala koja je obilježila završetak kvarnerskog petog godišnjeg doba.

"MEDNI POLJUBAC" KOSTRENA 13.02.2015.

10-02-2015

U petak 13.02.2015. godine u Narodnoj Čitaonici u Kostreni s početkom u 11:00 sati, održava se manifestacija „Medni poljubac“. Navedena manifestacija održava se u organizaciji ekoloških udruga Ekoregije Kostrena i udruge Biopčela. Na samom otvaranju biti će oko 40tak uzoraka meda iz PGŽa, stoga će posjetitelji moći degustirati med uz stručnu edukaciju.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ