Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

Otvoren Natječaj za najljepšu okućnicu

02-05-2016

Otvoren Natječaj za najljepšu okućnicuTuristička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku, volim Kostrenu", akcija "Plavi cvijet" i ove godine organizira izbor najljepše okućnice, balkona, najljepše uređenog okoliša gospodarskog objekta, te najuređenije javne površine.

Rujana Jeger - Bez dlake na jeziku o psima i ljudima

25-04-2016

Rujana Jeger - Bez dlake na jeziku o psima i ljudimaRujana Jeger - Bez dlake na jeziku o psima i ljudima u Narodnoj knjižnici Kostrena, Sv. Lucija 14 u utorak 26. travnja u 19:00 sati.

OBAVIJEST – odgoda eko akcije "Zelena čistka"

21-04-2016

OBAVIJEST – odgoda eko akcije Obavještavamo volontere da se eko akcija „Zelena čistka“ odgađa budući meteorološke podaci ukazuju da će u subotu, 23. travnja 2016.g. na našem području padati kiša. Obzirom na veliki broj prijavljenih volontera, te konzultacije s Hrvatskim meteorološkim zavodom, mišljenja smo da ne treba riskirati stoga se akcija odgađa za dan 07. svibanj 2016. Okupljanje je ispred Osnovne škole u 09:00 sati.

Čajanka u Narodnoj knjižnici Kostrena

19-04-2016

Čajanka u Narodnoj knjižnici KostrenaNarodna knjižnica Kostrena priključuje se obilježavanju Noći knjige, te Vas poziva na večer kratkih priča uz čaj i kolačiće. Čajanka u Narodnoj knjižnici Kostrena održati će se u petak, 22. travnja 2016. u 19:00 sati.

Pjesnička večer "Va stihu i kamik cvate"

19-04-2016

Pjesnička večer Katedra Čakavskog sabora Kostrena u okviru cjelogodišnje manifestacije pod nazivom „Va stihu i kamik cvate“ organizira pjesničku večer koja će se održati u srijedu, 20.4.2016. godine u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija s početkom u 19:00 sati.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ