Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

JESEN U KOSTRENI 2016. – Predstava "DAME BIRAJU" - 22.10.2016.

19-10-2016

JESEN U KOSTRENI 2016. – Predstava U subotu, 22.10.2016. u 20:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji održati će se predstava „DAME BIRAJU“ Altteatra, Sarajevo, BiH.

Sajam cvijeća - 29.10.2016.

18-10-2016

Sajam cvijeća - 29.10.2016.Pozivamo Vas na jesenski Sajam cvijeća koji će se održati u subotu, 29.10.2016. godine na području Eko parka „Rasadnik“ od 9:00 do 16:00 sati .

JESEN U KOSTRENI 2016. – Predstava "TAKSIMETAR" - 18.10.2016.

16-10-2016

JESEN U KOSTRENI 2016. – Predstava U sklopu manifestacije "Jesen u Kostreni" utorak , 18.10.2016. u 20:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji odigrati će se predstava "TAKSIMETAR" Teatra Exit iz Zagreba.

OTKAZIVANJE Bike Rijeka Weekenda

14-10-2016

OTKAZIVANJE Bike Rijeka Weekenda
Radi najave loših vremenskih prilika za ovaj vikend 15./16.10.2016. godine nažalost otkazujemo Bike Rijeka Weekend.

Najavljen Bike Rijeka Weekend

12-10-2016

Najavljen Bike Rijeka WeekendLjubiteljima kretanja na dva kotača, i to onih na nožni pogon, vikend pred nama donosi jedno vrlo zanimljivo biciklističko događanje. Na zajedničkoj konferenciji za medije turističkih zajednica Riječkog prstena najavljen je Bike Rijeka Weekend. Kao što samo ime kaže, radi se o biciklističkom vikend druženju koje će 15. i 16. listopada ljubiteljima aktivnog odmora i rekreacije pružiti posve drugačiji doživljaj područja oko Rijeke.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ