Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

5. Kup Kostrene

30-09-2016

5. Kup KostreneU nedjelju 2. listopada 2016.g. od 8:00 do 12:30 sati održati će se 5. Kup Kostrene - natjecanje u sportskom ribolovu na moru za kategorije do 21 godine – lov s obale.

JESEN U KOSTRENI 2016. – Monodrama "BIZMISMEN" - 01.10.2016.

27-09-2016

JESEN U KOSTRENI 2016. – Monodrama Nastavlja se program manifestacije "Jesen u Kostreni" pa je tako u subotu, 1.10.2016. u 20:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji na rasporedu monodrama „BIZMISMEN“ Pozorišta Zahumlje iz Crne Gore.

Održan 11. Memorijalni kup "Nikola Medanić"

26-09-2016

Održan 11. Memorijalni kup Dana 25.09.2016. ŠRD Kostrena organizirao je 11. memorijalni kup koji nosi ime u spomen na osnivača kluba i velikog ribara Nikolu Medanića – Medu. Natjecalo se 16 ekipa iz usidrene brodice: Adria Labin, Luben Rijeka, Orada Zagreb, Oslić Selce, Lovrata Dramalj, Lučica Stara voda Kostrena, Uljanik Pula, Tunera Jadranovo, Arbun Punat, Jadran Opatija, Zubatac Lovran te 5 ekipa domaćina.

JESEN U KOSTRENI 2016. – Predstava „JAZAVAC U KEREMPUHU“ - 26.09.2016.

23-09-2016

JESEN U KOSTRENI 2016. – Predstava „JAZAVAC U KEREMPUHU“ - 26.09.2016.U ponedjeljak, 26.09.2016. u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20:00 sati započinje manifestacija "JESEN U KOSTRENI" na temu “Čemu se smijemo mi, a čemu naši susjedi”. Ovogodišnja, petnaesta po redu „Jesen u Kostreni“ započinje s gostovanjem Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba i njihovom hit predstavom „Jazavac u Kerempuhu“.

11. Kup "Nikola Medanić"

22-09-2016

11. Kup U nedjelju 25. rujna 2016. g. od 8:00 do 12:00 sati održava se 11. Kup "Nikola Medanić" - natjecanje u ribolovu iz usidrene brodice za mješovite ekipe.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2016. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ