Rss
 • KOSTRENSKE PLAŽE

  KOSTRENSKE PLAŽE

  Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža. Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte.

 • KOSTRENSKO PODMORJE

  KOSTRENSKO PODMORJE

  Dolazite li sa zapada ili sa sjevera, na putu prema svom odredištu negdje na jugu Jadrana, zaustavite se u Kostreni – mjestu kamena i mora, zaplivajte u izuzetno čistom moru, zaronite u čarobno kostrensko podmorje, zaplovite uz našu, nekoliko kilometara dugu obalu i uživajte. Ujutro, svojim pogledom zagrlite prekrasan i jedinstven Kvarnerski zaljev, uživajte u cvrkutu ptica koji dopire iz krošanja trešanja, krenite u šetnju obalnim putem, ili se zaustavite na nekoj od prirodnih šljunčanih plaža.

 • SPORTSKE AKTIVNOSTI

  SPORTSKE AKTIVNOSTI

  Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  ŠETNJA OBALNIM PUTEM

  Obalni put dugačak je više od 3 kilometra i prava je prilika za ljubitelje dugih šetnji uz more. Ako poželite predah, uz čitav obalni put postavljene su klupe za odmor, a djeca će naći svoju zabavu na dječjem igralištu. Odlučite li se za sport, na raspolaganju su Vam jedrenje, ronjenje, tenis, trčanje, vožnja bicikla, vježbanje na spravama u prirodi, te izuzetno dobro opremljena dvorana. Ako se zaželite gradske vreve, kupovanja, muzeja, kina ili kazališta – Rijeka, nama najbliži grad, udaljen je samo 5 kilometara.

 • RESTORANI UZ MORE

  RESTORANI UZ MORE

  Večer uz lagani povjetarac, šum valova te dobro i ukusno jelo, u nekom od naših restorana, također ima svojih čari. I ne zaboravite na zalaz sunca u Kostreni – kada ga jednom vidite, poželjet ćete ga gledati opet i opet…

61 62 63 64 65

Novosti i događanja

KOSTRENSKA NOĆ

31-07-2015

KOSTRENSKA NOĆU petak, 7. kolovoza 2015. godine, u uvali Žurkovo u Kostreni održat će se Kostrenska noć. Program manifestacije počinje u 19:30 sati izložbom umjetničkih radova kostrenskih umjetnika te njihovih gostiju, dok izvođači večeri, grupa ''Gustafi'' i grupa ''Venus'', kreću s nastupom u 21:30 sati.

Kreativna šetnica - 1. i 2.8.2015.

30-07-2015

Kreativna šetnica - 1. i 2.8.2015.Ovog vikenda u Kostreni će se održati još jedna KREATIVNA ŠETNICA. U subotu, 1. kolovoza i nedjelju 2. kolovoza od 19:00 do 21:00 sati posjetitelji kostrenske šetnice moći će uživati u izložbi umjetničkih radova kostrenskih umjetnika i njihovih gostiju.

Proslava 20. obljetnice VRA ''Oluja''

29-07-2015

Proslava 20. obljetnice VRA ''Oluja''U petak, 31.7.2015. godine u 20,00 sati s otvaranjem izložbe ''Garda Hrvatska'' u Narodnoj čitaonici Kostrena Sveta Lucija započinje višednevni program proslave 20. obljetnice VRA ''Oluja'' na području Općine Kostrena.

Kastav Blues Festival ove godine i u Kostreni

27-07-2015

Kastav Blues Festival ove godine i u KostreniKostrena će ove godine, po prvi puta, biti domaćin Kastav Blues Festivala. Festival traje od 5. do 10. kolovoza, a čast da ga otvori pripala je upravo Kostreni.

Odgoda KOSTRENSKE NOĆI

24-07-2015

Odgoda KOSTRENSKE NOĆIObavještavamo Vas da se manifestacija "Kostrenska noć" zbog nestabilnog vremena odgađa za 7.8.2015.

Pretraga smještaja
Kostrena iz zraka
"Zahvaljujemo na promotivnim materijalima snimljenim iz zraka te želimo puno nautičkih gostiju i poslovnog uspjeha internet stranici Yacht-Rent.com u iznajmljivanju plovila diljem hrvatskog Jadrana."
Logos partners
Turistička zajednica Općine Kostrena ,©2004-2015. Sva prava pridržana.Design & Development: OlympiaStudio
Na vrh ˆ